Image default
Suceava

„Ziua Porților Deschise” la unităţile de pompieri, marţi, 13 august

Ziua de „Marți – 13” este considerată de unele persoane o zi cu ghinion, dar experiența vieții ne face să credem că este doar o superstiție, nimic mai mult. Putem spune că „ghinionul”, de cele mai multe ori, ni-l facem singuri, prin lipsa de informare, motiv pentru care prevenirea acestui lucru stă în puterea noastră.

Anul acesta, pe 13 august, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava vine în întâmpinarea cetățenilor care doresc să se informeze cu privire la prevenirea situațiilor de urgență ori modul de comportare premergător, pe timpul și după producerea acestora.

Astfel, la nivelul tuturor subunităților de intervenție din județ se va organiza „Ziua Porților Deschise”, în intervalul orar 9:00-15:00, iar cetățenii vor avea posibilitatea să cunoască personalul și tehnica de intervenție din dotarea pompierilor, misiunile specifice gestionate de salvatori, precum și campaniile de informare derulate la nivel național.

Pe timpul vizitelor, cei care ne vor călca pragul vor avea posibilitatea să asiste și la câteva exerciții demonstrative, executate cu tehnica de intervenție.

Tot cu această ocazie, se vor institui puncte mobile de informare preventivă, în zonele cu afluență mare de persoane (Shoping City și Iulius Mall), iar la nivelul localităților, prin intermediul Serviciilor Voluntare Pentru Situații de Urgență, se vor disemina materiale specifice informării preventive (afișe, pliante, flyere ș.a.).

Nu uitați! Un om informat este un om în siguranță!

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate