Image default
Suceava

Webinar despre „Vaccinarea COVID-19 pe înțelesul tuturor”

Vaccinarea COVID-19 este în prezent o prioritate pentru România și întreaga lume, pentru controlul pandemiei.

În acest context, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava consideră că este extrem de important ca opinia publică și profesioniștii din sănătate să primească corect și transparent, din surse autorizate, răspunsuri la întrebări precum ”Ce cunoaștem?”, ”Ce dovezi științifice există?”, dar și ”Care sunt perspectivele de viitor?”.

În acest sens, Colegiul Medicilor din România lansează un demers în premieră – o conferință tip webinar, Vaccinarea COVID-19 pe înțelesul tuturor, la care am invitat și au confirmat participarea medici, pentru a prezenta datele și răspunsurile existente până în prezent.

Evenimentul, organizat sub forma unui webinar, se va desfășura, vineri 8 ianuarie 2021, de la ora 18:30 la ora 20:30.

Linkul evenimentului de pe rețeaua Facebook, unde va fi disponibil și live-ul webinarului este: https://fb.me/e/20z6KZG1O

Spotul video de promovare a conferinței se regăsește AICI.

„Pentru orice fel de detalii logistice aferente evenimentului, puteți ține legătura cu Sănătatea Press Group, compania care asigură activitățile de comunicare ale Colegiului Medicilor din România, precum și producția video & online a acestui eveniment.

Contact Sănătatea Press Group: evenimente@sanatateapress.ro/ 0725 580 406”, a precizat Gabriela Băncilă, purtător de cuvant al DSP Suceava.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate