Image default
Neamt

Vlad Moscalu, noul City Manager al municipiului Piatra-Neamț

Noul administrator public al Municipiului Piatra-Neamț este Vlad Moscalu. El a fost angajat în baza unui contract de management valabil pe durata mandatului primarului Andrei Carabelea.

„Deși inițial am început colaborarea cu Vlad de pe poziția de consilier personal al primarului, am realizat pe parcurs că este omul potrivit pentru a fi City Manager al orasului. Vlad Moscalu este o persoană foarte bine pregatită, a confirmat profesionalism, competență și viziune. În plus, împărtășim aceleași valori fundamentale. Toate acestea, cumulate, demonstrează că Vlad va fi City Manager-ul de care are nevoie #nouaPiatra”, a precizat primarul Andrei Carabelea.

Potrivit unui comunicat de presă, Vlad Moscalu este de profesie inginer constructor, a fost inginer proiectant și director de șantier în proiecte precum construcția de hidrocentrale, parcuri eoliene și fotovoltaice în România, dar și în Italia, Mexico și Costa Rica. Anterior, a lucrat în proiectare clădiri civile, structuri pentru telecomunicații, stații de epurare și tratare apă.

Vlad Moscalu este absolvent al Colegiului Național „Petru Rareș” din Piatra-Neamț și al Universității Tehnice de Construcții București, Specializarea Inginerie Urbană și Dezvoltare Regională.

„M-am întors acasă cu dorința de a construi un viitor mai bun copiilor mei. Sunt extrem de fericit că am găsit alături de primarul Andrei Carabelea oportunitatea și locul ideal pentru a-mi valorifica la maximum cunoștințele în domeniu. Sunt sigur că alături de echipa Primăriei Piatra-Neamț vom găsi atât forma cât și felul de a transforma orașul nostru în bine”  a declarat Vlad Moscalu.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate