Image default
Botosani

Vizită oficială, marți, în județul Botoșani

Marți, 28 Iulie, vor ajunge în județul Botoșani vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Fondurilor Europene,Marcel Boloș.

Instituția Prefectului va găzdui începând cu ora 9.00 o întâlnire cu autoritățile locale, care va cuprinde și o discuție cu reprezentanții operatorului de apă, Nova Apaserv, ținând cont de problemele cu care s-au confruntat botoșănenii pe partea de apă și canalizare.

În aceeași locație, începând cu orele 10.00 va avea loc o conferință de presă, urmată, la ora 11.00, de o întâlnire cu oamenii de afaceri la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură.

La orele 12.30, cei doi reprezentanți ai Guvernului se vor deplasa la Fundația “Hand of help”, după care va avea loc o întâlnire cu primarii din județul Botoșani.

În ultima jumătate de an, cu sprijinul senatorului PNL Costel Șoptică, mai mulți miniștri din Guvernul Orban au ajuns la Botoșani, unii chiar și de două ori, pentru a prelua problemele locale.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate