Image default
Iași

VIDEO | PNL Iași a depus la BEJ dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare

PNL Iași a depus miercuri, 21 octombrie, la Biroul Electoral Județean, dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din acest an.

Pentru Camera Deputaților, în capul listei se află Alexandru Muraru, iar Iulia Scâtei deschide lista pentru Senat.

„Astăzi (n. red. – miercuri, 21 octombrie) sunt mândru să pot veni în fața dumneavoastră cu o echipă la fel de compententă și dedicată. Colegii mei candidați la Camera Deputaților și Senat sunt profesioniști, respectabili și muncitori. Nu mă îndoiesc nicio clipă că-și vor asuma calitatea de demnitari întru totul, creând proiecte legislative care să-i favorizeze pe români și un cadru legal care să sprijine Guvernul și administrațiile locale pentru a putea dezvolta România. Avem nevoie de o echipă puternică în Parlament pentru ca proiectele pe care le-ați votat pe 27 septembrie să aibă parte de susținere din partea viitorului legislativ. Consiliul Județean Iași are nevoie de un partener și la nivel central pentru a putea să implementăm într-un ritm cât mai accelerat programele locale, iar județul Iași să fie cel mai dezvoltat pol economic, cultural și social din regiune”, a declarat Costel Alexe, președintele PNL Iași.

Iulia Scântei i-a invitat pe ieşeni să aibă încredere în echipa liberală. La rândul lui, primul de pe lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor, Alexandru Muraru a promis o campanie onestă.

Componența listei PNL Iași pentru alegerile parlamentare este următoarea:

Camera Deputaților:

  1. Alexandru MURARU
  2. Sorin NĂCUȚĂ
  3. Alexandru KOCSIS
  4. Liviu BULGARU
  5. Lucian RUSU
  6. Marius MINEA

Senat:

  1. Iulia SCÂNTEI
  2. Liviu BRĂTESCU
  3. Andrei CAZACU

Vă recomandăm să citiți și:

PNL Iași a validat oficial lista candidaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

PNL Suceava a depus listele pentru alegerile parlamentare

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate