• Acasa
  • Iași
  • VIDEO | Ludovic Orban: „Guvernele de la Bucureşti au rămas datoare faţă de Iaşi şi faţă de Moldova”
Iași Slider Iasi

VIDEO | Ludovic Orban: „Guvernele de la Bucureşti au rămas datoare faţă de Iaşi şi faţă de Moldova”

Vineri, 23 octombrie, a avut loc la Iași ceremonia de constituire a Consiliului Judeţean Iaşi şi a învestirii în funcţia de preşedinte al instituţiei a lui Costel Alexe, liderul PNL Iaşi. În context, premierul Ludovic Orban declarat că de-a lungul timpului guvernele de la Bucureşti au rămas datoare faţă de judeţ şi municipiul reşedinţă.

Convingerea mea este că în ultimii 30 de ani, şi nu numai în ultimii 30 de ani, în ultima sută de ani, guvernele de la Bucureşti au rămas datoare faţă de Iaşi şi faţă de Moldova şi că este momentul ca orice guvern de Bucureşti să fie cu faţa către problemele care există în Moldova, să susţină toate proiectele de dezvoltare, să aloce resurse importante şi să aducă resurse importante, în special resurse de la nivel european, fonduri europene sau fonduri obţinute de la finanţatori instituţionali, pentru că Moldova are nevoie ca de aer de investiţii, de investiţii publice, de investiţii private, are nevoie de dezvoltare, de modernizare, de punere în valoare a talentelor pe care le au locuitorii judeţelor Moldovei”, a declarat Ludovic Orban, la Iași.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate