• Acasa
  • Iași
  • VIDEO LIVE/ Klaus Iohannis: Sub nicio formă nu ne putem permite ca sistemul sanitar să gestioneze o dublă epidemie
Iași LIVE Slider Iasi

VIDEO LIVE/ Klaus Iohannis: Sub nicio formă nu ne putem permite ca sistemul sanitar să gestioneze o dublă epidemie

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Cotroceni, că apropierea sezonului rece, favorabil virozelor respiratorii și gripei, trebuie să genereze mai multă atenție din partea populației să se protejeze.

„Am înregistrat azi, din păcate, un nou record de cazuri și un număr semnificativ de decese la nivel național. Pandemia e încă departe de a se fi încheiat. Eliminarea treptată a multor restricții și reluarea unor activități concomitent cu apropierea sezonului rece, favorabil virozelor respiratorii și gripei, crează un context sensibil. Toate acestea generează îngrijorare și necesită atenție sporită din partea tuturor, deopotrivă cetățeni și autorități. Sub nicio formă nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa fie nevoit sa gestioneze o dublă epidemie de gripă și COVID-19. Este așadar fundamental să menținem în următoarea perioadă o atitudine responsabilă”, a spus șeful statului.

Conferință de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis

Conferință de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis.

Publicată de PNL Botoșani pe Miercuri, 16 septembrie 2020

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate