• Acasa
  • Iași
  • VIDEO | Klaus Iohannis: „Am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele”
Iași Slider Iasi

VIDEO | Klaus Iohannis: „Am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele”

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că de la sfârşitul acestei săptămâni vor fi redeschise pieţele, datorită scăderii semnificative a numărului de cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2 în ultima perioadă.

„Am putut să constatăm că în ultima săptămână numărul de persoane nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ. Este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puţin, totuşi scăderea este clară. Fiindcă şi aici sunt tot felul de interpreţi politici, această scădere se poate constata cam peste tot în Europa. Deci, nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci şi alţii şi această scădere nu este o întâmplare, nu este o şurubare la date, ci este o realitate în Europa şi, din fericire, facem parte din ţările în care se constată o reducere. Asta fiind constatată, am discutat aceste chestiuni cu experţii, cu specialiştii şi am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele”, a spus Iohannis.

Declarația a fost făcută la deschiderea tronsonului de autostradă A 7 – varianta ocolitoare Bacău.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate