Image default
Iași

Vaccinare fără programare direct din mașină, în parcarea centrului comercial ERA din Iași

Sâmbătă, 8 mai 2021, la Iași s-a deschis un centru de vaccinare anti-COVID-19 direct din mașină (drive through). Acesta este amenajat în parcarea ERA Shopping Park Iași și funcționează în intervalul orar 8.00 – 20.00.

În primele două ore de funcționare a centrului drive-thru de la Era s-au vaccinat 55 de persoane. De asemenea și centrul de la Casa de Cultură a Studenților este destul de aglomerat la această oră, anunță prefectul Marian Grigoraș. „Reamintesc că de astăzi vă puteți vaccina fără programare în orice centru de vaccinare, în limita locurilor disponibile”, transmite acesta.

Vaccinul folosit este Pfizer, iar rapelul va putea fi făcut la orice centru de vaccinare. Doritorii vor trebui să aibă asupra lor un act de identitate.

Inițiativa aparține Instituției Prefectului – Județul Iași și este implementată cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași, al Direcției de Sănătate Publică Iași și al companiei care deține complexul comercial.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate