Image default
Suceava

USV va moderniza căminul de la Colegiul Alimentar Suceava

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) va reabilita căminul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, condiția fiind ca lucrările de investiții realizate să fie predate proprietarului, respectiv Primăriei.

Imobilul a avut destinația de locuințe sociale, fiind preluat în administrare de USV, pentru a putea fi utilizat ca și cămin de studenți.

Lucrările de reabilitare a clădirii și de realizare a unui drum perimetral vor fi finanțate de Universitate, care va monta contoare și va încheia contracte cu furnizorii de utilități.

Noul cămin va avea o capacitate de aproximativ 200 de locuri.

În administrarea Universităţii „Ştefan cel Mare” ar putea ajunge şi două etaje ale unuia dintre căminele Colegiului „Petru Muşat” Suceava.

Este vorba despre nivelurile ocupate de către seminarişţii Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, după ce, în urmă cu câţiva ani, sediul Seminarului instituţiei bisericeşti a fost mistuit de flăcări.

Cele două etaje au rămas libere, după începerea anului şcolar 2018-2019, când căminul nou-construit al Arhiepiscopiei a fost dat în folosinţă.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate