Image default
Rădăuți Suceava

Urmărire prin Rădăuţi, pentru oprirea unui tânăr care conducea fără permis

Marţi, la ora 23.40, agenţi din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Ștefan cel Mare din localitate.

Cel de la volan nu s-a conformat, continuându-și deplasarea spre direcția comunei Marginea, după care a efectuat o manevră de întoarcere, continuându-şi deplasarea spre strada Piața Unirii.

La intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Spitalului, a efectuat un viraj la dreapta, moment în care a pierdut controlul mașinii, intrând în coliziune cu bordura ce delimitează trotuarul de carosabil.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr, de 19 ani, din municipiul Rădăuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

– – –

Marţi, în jurul orei 11.00, un echipaj din cadrul Poliției Orașului Solca a oprit pentru control, pe DC 19, pe raza comunei Poieni Solca, mopedul condus de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Poieni Solca.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

– – –

În aceeaşi zi, la ora 23:21, o patrulă a oprit pentru control, pe Bd. 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava, autoturismul condus de un localnic, de 25 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autovehiculul nu are poliță de asigurare valabilă.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, s-a dispus sancționarea contravențională a conducătorului auto și au fost ridicate plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate