Image default
Rădăuți Suceava

Unităţile de învățământ din Bălcăuți și Burla trec la scenariul roșu de funcționare

Având în vedere contextul epidemiologic actual înregistrat la nivelul județului Suceava, în special în comunele Bălcăuți și Burla, statisticile zilnice privind incidența cazurilor pozitive Covid-19 la nivelul fiecărei unități administrativ teritoriale din județul Suceava, propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ din județ, avizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava și Direcţia de Sănătate Publică Suceava, Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență (CJSU) Suceava, întrunit în ședință extraordinară, a emis Hotărârea nr. 36/28.09.2020 conform căreia se modifică Scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din comunele Bălcăuți și Burla – unități de învățământ cu personalitate juridică și structurile arondate acestora în sensul trecerii la scenariul roșu de funcționare.

Măsura dispusă prin hotărârea CJSU Suceava menționată se menține până la diminuarea incidenței cazurilor pozitive la nivelul comunei Bălcăuți sub pragul de 1,5 la mia de locuitori și a incidenței cazurilor pozitive la școala din localitatea Burla sub pragul de 3 pe unitate de învățământ.

În această săptămână, la nivelul județului Suceava, vor funcționa în scenariul roșu, adică sută la sută online, cele 5 unități din Siret – Clubul Copiilor, Colegiul Tehnic ”Lațcu Vodă”, Grădinița cu Program Normal ”Luminița”, Școala Gimnazială ”Petru Mușat” și Grădinița cu Program Normal Siret, plus Școala Gimnazială nr. 2 Vatra Dornei. La acestea se adaugă unitățile de învățământ din Bălcăuți şi Burla.

În schimb, elevii Colegiului ”Mihai Eminescu” Suceava revin la cursuri joi.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate