Image default
Neamt Slider Neamt

Ultimele pregătiri pentru alegerile prezidențiale în județul Neamț

Prefectul județului Neamț Daniela Soroceanu și șeful Serviciului controlul legalității actelor, contencios administrativ și procese electorale Paula Măndița au participat la Casa de Cultură Bicaz, la ultima ședință de instruire cu președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare, locțiitorii acestora și a operatorilor de calcul din zonă.

Ședința a fost condusă de judecătorul Cătălin Serghei, membru al Biroului Electoral Județean și a fost susținută de reprezentanți ai Aurorității Electorale Permanente, Serviciului pentru Telecomunicații Speciale, Direcției Regionale de Statistică, Inspectoratului de Jandarmi și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

În cadrul ședinței de instruire au fost prezentate o serie de norme legale referitoare la tipurile de liste electorale care se vor folosi la alegerile prezidențiale; atribuțiile birourilor electorale ale secțiilor de votare în preziua și ziua votării, desfășurarea votării și observarea alegerilor, numărarea voturilor și constatarea rezultatelor votării, transportul documentelor și predarea acestora la Biroul Electoral Județean nr. 29 Neamț.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate