• Acasa
  • Iași
  • Tudorel Toader anunță că va da în judecată doi liberali
Iași Slider Iasi

Tudorel Toader anunță că va da în judecată doi liberali

Tudorel Toader, fostul Ministru al Justiției, a anunţat că îi va acţiona în judecată pe liberalii Cătălin Predoiu şi Rareş Bogdan. Se pare că aceștia ar fi  spus că legea privind recursul compensatoriu a fost inițiată în timpul în care Tudorel Toader a fost Ministru al Justiției.

Repetăm, în speranţa de a se înţelege! Legea privind recursul compensatoriu nu a fost iniţiată în timp ce eram ministru al justiţiei. Proiectul de lege a fost modificat, în mod substanţial, de către parlamentari. Sub semnătura mea, MJ a dat aviz negativ modificărilor parlamentare. Sub semnătura mea, MJ a susţinut neconstituţionalitatea proiectului de lege. Am dat numeroase dezminţiri faţă de informaţiile publice referitoare la contribuţia mea şi a MJ privind susţinerea legii referitoare la recursul compensatoriu„, a scris pe Facebook fostul ministru al Justiţiei, în prezent rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Potrivit fostului Ministru al Justiției, printre cei care au susținut public această afirmație se numără Cătălin Predoiu și Rareș Bogdan.

În speranţa clarificării acestei situaţii, în zilele următoare, voi acţiona în instanţa de judecată pe doi dintre susţinătorii acestui neadevăr – Cătălin Predoiu şi Rareş Bogdan!„,

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate