• Acasa
  • Slider Suceava
  • Trei zboruri pe săptămână din Suceava spre Germania, începând de astăzi
Slider Suceava Suceava

Trei zboruri pe săptămână din Suceava spre Germania, începând de astăzi

Compania Wizz Air introduce, începând de astăzi, curse de pe Aeroportul Suceava spre Memmingen – Germania.

Primele bilete s-au vândut la prețuri promoționale, începând de la 100 lei.

Zborurile Suceava – Memmingen vor avea o frecvență de trei pe săptămână: luni, miercuri și vineri.

Din Suceava, zborul va decola la ora 13:55 şi va ajunge în Germania la ora 15:10.

Din Memmingen, decolarea este planificată la ora 10:20, iar aterizarea la Suceava la ora 13:25.

În cursa inaugurală s-a aflat o delegație din regiunea bavareză Schwaben, condusă de fostul președinte al regiunii, Jurgen Reichert.

La eveniment au mai participat președintele Consiliului Regional Cernăuți, Ion Muntean, şi Guvernatorul regiunii Cernăuți, Mihailo Pavliuk.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că introducerea noii rute aeriene survine demersurilor începute anul trecut, în cadrul acțiunilor desfășurate în colaborare cu Regiunea Schwaben:

Jurgen Reichert:

Ion Muntean:

Mihailo Pavliuk:

“Suntem încântați să lansăm o nouă rută WIZZ de la Suceava către Memmingen. Subliniind angajamentul nostru față de regiunea Moldova și Bucovina, așteptăm cu nerăbdare să aducem și mai multe oportunități interesante care să răspundă cel mai bine nevoilor pasagerilor WIZZ. Acum românii pot ajunge într-una din cele mai populare regiuni din Europa, Bavaria, în doar câteva ore și o pot vizita de la doar 69 de lei*. Atât Bucovina, cât și Bavaria sunt printre cele mai frumoase regiuni din Europa, astfel că suntem bucuroși să stabilim o legătură directă și să ne asigurăm că oamenii au acum ocazia să exploreze aceste locuri minunate“, declară Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Directorul Aeroportului ”Ștefan cel Mare – Suceava”, Ioan Măriuța„Includerea Germaniei pe harta destinațiilor de la Aeroportul Suceava este o veste extrem de importantă pentru noi și îmbucurătoare pentru pasagerii care au solicitat în nenumărate rânduri zboruri înspre Germania. Colaborarea benefică dintre Aeroportul „Ștefan cel Mare – Suceava” și compania WIZZ AIR este favorabilă în primul rând celor peste 690.000 de pasageri care au ales facilitățile de zbor oferite de compania aeriană de la începutul operării acesteia la Suceava, din August 2016. Nu dorim să ne oprim aici, sperăm ca şi pe viitor să aducem surprize plăcute potenţialilor noştri pasageri, încercând astfel să devenim o adevărată poartă de intrare în Bucovina şi un puternic factor de dezvoltare regională”.

 

 

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate