Image default
Rădăuți Suceava

Ţigări de contrabandă descoperite de poliţiştii de frontieră în două maşini, la Rădăuţi

La nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava a fost declanşată, joi, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră au identificat, pe o stradă din municipiul Rădăuţi, două autoturisme despre care existau suspiciuni că transportă țigări de contrabandă.

Polițiștii de frontieră au procedat la legitimarea şoferilor celor două maşini, moment în care aceştia au abandonat autoturismele cu cheile în contact şi au fugit pe străzile din împrejurimi, dispersându-se prin oraş.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismelor, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul acestora mai multe pachete cu ţigări, de provenienţă extracomunitară. Mașinile au fost transportate la sediul STPF, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 1.699 de pachete cu țigări.

Ţigările, în valoare de 19.879 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două autoturisme – în valoare de 20.000 de lei – folosite în activitatea infracţională au fost indisponibilizate la sediul instituţiei, în vederea continuării cercetărilor.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate