Image default
Neamt

Teatrul Tineretului: Pattern, prima premieră a anului

Cea mai mare provocare a anului trecut pentru actorii Teatrului Tineretului din Piatra-Neamţ a fost modul în care se pot reîntâlni cu publicul spectator, având în vedere condiţiile impuse de pandemie.

Una dintre soluţiile alese de conducerea instituţiei a fost organizarea de spectacole în aer liber, în faţa Teatrului Tineretului, dar şi spectacole itinerante.

Gianina Cărbunariu, managerul teatrului, a declarat că aceste reprezentaţii s-au bucurat de un real succes din partea publicului.

„Sute de spectatori au avut acces gratuit la aceste reprezentaţii, iar reacţiile lor ne-au confirmat nevoia acestei întâlniri şi ne-au inspirat strategia pentru anul 2021, în care urmează să programăm multe spectacole şi repetiţii în aer liber, sub sloganul NE VEDEM AFARĂ ! ” a afirmat Cărbunariu.

Pentru perioada februarie – aprilie, Teatrul Tineretului are programate 2 premiere cu spectacole de monodramă, pregătite atât pentru reprezentaţii în sală, cât şi pentru difuzarea online.

Prima premieră a anului va avea loc la începutul lunii februarie – Pattern, un spectacol de Daniel Chirilă.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate