Image default
Suceava

Teatrul „Matei Vișniec” Suceava suspendă activitatea cu publicul pentru o perioadă de 14 zile

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță suspendarea activității cu publicul pentru o perioadă de 14 zile.

Având în vedere că în municipiul Suceava incidența cazurilor de infectare cu COVID-19 a ajuns la 1,56 la mia de locuitori, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea activităților cu publicul în instituțiile de spectacole în perioada 9 – 23 octombrie 2020, pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2.

În consecință, spectacolul „Oraşul” al Teatrului Pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași, programat pentru data de 9 octombrie, ora 18:00, se anulează.
„Deocamdată nu știm dacă vom putea reprograma acest spectacol deoarece și județul Iași se află în aceeași situație de evoluție ascendentă a cazurilor de infecție cu virusul SARS-COV-2.”, a transmis Iulia VUERICH, Expert Marketing, Comunicare și PR în cadrul teatrului sucevean.

Pentru persoanele care au achiziționat bilete la spectacolul care ar fi trebuit să aibă loc, vi se oferă următoarele variante:

1) pentru biletele achiziţionate de la casieria teatrului:
-aveți posibilitatea folosirii biletelor la unul din spectacolele viitoare numai în baza unei rezervări telefonice la nr: 0759048677 sau prin email la adresa: bilete@teatrulmateivisniec.ro
– puteți solicita restituirea contravalorii acestora la casieria teatrului.

2) pentru biletele achiziţionate online puteți solicita restituirea contravalorii acestora direct către www.blt.ro cu indicarea ID- ului comenzii.

„Vă mulțumim pentru înțelegere! Până atunci când vom redeschide porțile, ne vedem online!”, a mai spus Iulia VUERICH.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate