Image default
Suceava

Teatrul „Matei Vișniec” Suceava anunță suspendarea tuturor reprezentațiilor

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță SUSPENDAREA, începând cu data de 10 martie, a tuturor reprezentațiilor programate în perioada următoare, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

„În contextul recentelor reglementări emise atât de Ministerul de Interne-Direcția pentru Situații de Urgență, cât și urmare a rezoluției Direcției de Sănătate Publică Județeană Suceava transmisă prin adresa nr. 5676/ 09.03.2020, referitoare la epidemia cu noul coronavirus COVID 19, desfășurarea evenimentelor în spațiul public este interzisă temporar pentru a se diminua răspândirea virusului.

Astfel, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță SUSPENDAREA, începând cu data de 10 martie, a tuturor reprezentațiilor programate în perioada următoare, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Vom reveni cu informații despre reprogramarea spectacolelor, iar pentru spectatorii care au achiziționat deja bilete le oferim următoarele variante de recuperare a banilor:
-alocarea biletelor pentru reprezentațiile viitoare,
-restituirea sumelor aferente biletelor cumpărate.

Pe această cale mulțumim spectatorilor noștri pentru înțelegere și-i așteptăm, cu drag, la teatru atunci când vom redeschide porțile!”, transmite Iulia VUERICH, Expert Marketing, Comunicare și PR.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate