Image default
Botosani

Târg de week-end – Produs din BOTOȘANI – ediția 2021 

În vederea creării unei legături directe între producătorii și consumatorii din județul Botoșani, precum și pentru o mai bună promovare a produselor  agroalimentare locale, Direcția Aagricolă Județeană BOTOȘANI, împreună cu Instituția Prefectului BOTOȘANI și Primăria Municipiului BOTOȘANI, organizează în weekend-urile 18-19 sep. 2021, 25-26 sep. 2021, 02-03 oct. 2021, 09-10 oct. 2021,“ Târg de week-end Produs din BOTOȘANI – ediția 2021“.

Acțiunea se dorește a fi un semnal adresat atât producătorilor locali, cât și consumatorilor, prin care DAJ BOTOȘANI asigură toată disponibilitatea, în vederea încurajării consumului de produse locale. Botoșănenii vor avea astfel din nou posibilitatea să achiziționeze legume și fructe proaspete de sezon, dar și produse tradiționale atestate din Botoșani, direct de la producătorii locali. Evenimentele se vor încheia în data de 10 octombrie 2021.

Ziua de 10 octombrie a fost instituită ca Ziua națională a produselor agroalimentare românești, prin  Legea nr.168/2017. Având în vedere prevederile acestei legi potrivit cărora autoritățile publice centrale și locale pot organiza diferite manifestări și programe consacrate produselor agroalimentare romanești.

Botoșănenii sunt  așteptați în această perioadă, în fața Palatului Administrativ, din Piața Revoluției nr. 1-3, Municipiul Botoșani.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate