Image default
Suceava

Târg de Artă și Antichități, la Shopping City Suceava

Istoria și culturile lumii se împletesc în cadrul unei noi ediții a Târgului de Artă și Antichități de la Shopping City Suceava, unde pasionații de conservare a valorilor au ocazia să aleagă dintr-o varietate de produse menite să le completeze colecțiile personale sau să le aducă în casă o mărturie simbolică a trecutului.

Târgul aduce în prim-plan nu doar obiecte de valoare spirituală inestimabilă, ci și povești fascinante care s-au păstrat din timpuri legendare și pe care vizitatorii au ocazia să le audă de la expozanți, în cadrul evenimentului.

De la obiecte de artă la bijuterii, obiecte decorative sau chiar obiecte din viața de zi cu zi a săteanului român, din care poți reconstitui un mic muzeu, eşti aşteptat în lumea fermecătoare a Târgului de Artă și Antichități.

Evenimentul, la care participă colecționari din întreaga țară, se va desfășura conform tuturor măsurilor impuse de contextul pandemiei.

Manifestarea va avea loc sâmbătă, 19 septembrie, şi duminică, 20 septembrie.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate