Image default
Iași

Tânăr în vârstă de 18 ani din Iași, în comă profundă. A vrut să se sinucidă din cauza unei decepţii în dragoste

Duminică, 21 februarie, un tânăr în vârstă de 18 ani din localitatea ieşeană Budăi a fost găsit în comă profundă. Băiatul a fost transportat de urgenţă la UPU Iaşi.

După ce a fost detubat, tânărul le-a declarat medicilor că a vrut să-şi pună capăt zilelor din cauza unei decepţii în dragoste.

În cursul nopţii trecute (n. red. – duminică, 21 februarie) a fost găsit un tânăr în vârstă de 18 ani de către un echipaj SMURD. Acesta se afla în comă profundă cu o sticlă cu vin consumată lângă el. Emana puternic a halenă etanolică. A fost intubat de către echipajul cu medic SMURD ajuns la faţa locului. După o perfuzie a fost detubat în Unitatea Primire Urgente Iaşi din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi. Băiatul din localitatea Budăi a declarat că a vrut să se sinucidă după o decepţie în dragoste. Ulterior a fot dirijat la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi. Este stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iaşi.

În cursul zilei de duminică, 21 februarie, la nivelul judeţului Iaşi s-au înregistrat mai multe tentative de sinucidere.

Potrivit reprezentanţilor UPU SMURD Iaşi, un tânăr în vârstă de 27 de ani a vrut să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 2 al unui imobil. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.

În aceeaşi zi, în localitatea Dancu din judeţul Iaşi un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit spânzurat în propria locuinţă. Pentru el, medicii nu au mai putut face nimic.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate