Image default
Neamt

„Suflet pentru suflet” cu Paula Seling, concert caritabil pentru cadrele medicale și pacienții din Spitalul Județean Piatra Neamț

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, fondatoarele Asociației Dăruiește Viață, efectuează vineri o vizită la Piatra Neamț pentru a vedea stadiul lucrărilor la Spitalul Modular ATI, un proiect de peste 2 milioane euro care va suplimenta locurile la terapie intensivă.

Tot vineri, de la ora 15.00, va avea loc concertul caritabil Suflet pentru suflet cu Paula Seling.

Este un concert caritabil, pregătit pentru a aduce bucurie prin muzică pacienților și cadrelor medicale din spital și pentru a marca proiectul de construcție a Spitalului Modular de Terapie Intensivă realizat de Dăruiește Viață. 

Concertul va avea loc  în curtea Spitalului Județean, respectând toate normele de distanțare și va fi transmis live pe pagina de Facebook Dăruiește Viață. 

Accesul publicului larg nu este permis în locație.

 

SPITALUL MODULAR ATI PIATRA NEAMȚ

Proiectul va reporni inima spitalului județean – secția de terapie intensivă care a ars în totalitate în incendiul din noiembrie 2020.  Spitalul va găzdui 18 paturi și va putea trata pacienți în siguranță, în regim de terapie intensivă, atât în această perioadă, cât și post-covid, pentru 5-10 ani în funcție de cum este întreținut.

Mai multe detalii aici

Este un proiect realizat exclusiv din donații și sponsorizări, prin implicarea celor care vor să fie solidari cu Moldova. Persoanele fizice și companiile pot dona în continuare pentru finalizarea proiectului astfel:

  1. Transfer bancar în contul: RO16INGB 0000 9999 0390 4388 (cont în lei, titular: Asociația Dăruiește Viață, Banca: INGB Centrala)
  2. Online în campanie de strângere de fonduri de pe siteul Dăruiește Viață la acest link

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate