Image default
Suceava

Suceava: A început reprogramarea candidaților care nu au susținut proba practică la examenul auto. S-a suplimentat numărul de locuri pentru proba teoretică

Instituția Prefectului – Județul Suceava continuă eforturile în vederea normalizării activității Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

În urma analizei realizate, a fost decisă suplimentarea cu 15 locuri pe interval orar a locurilor alocate spre rezervare prin intermediul aplicației puse la dispoziție pe site-ul Instituției Prefectului, în vederea reexaminării la proba teoretică a candidaților.

De asemenea, până pe 18 ianuarie, continuă activitatea de reprogramare, respectiv reexaminare a candidaţilor programaţi pentru examinarea la proba practică în perioada 5 – 8 ianuarie, respectiv 11 ianuarie.

Candidații vor fi informați cu privire la modificările survenite și data exactă a susținerii examinării prin intermediul școlilor de șoferi și a instructorilor auto.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate