Image default
Rădăuți Suceava

Știința Miroslava – CSM Bucovina Rădăuți 2-1, în Liga a III-a de fotbal

Sâmbătă 27 martie, pe stadionul din Uricani, s-au întâlnit Știința Miroslava și CSM Bucovina Rădăuți, în derbyul etapei ligii a treia la fotbal, seria întâi.

Cele două echipe, aflate pe primele două locuri ale clasamentului la ora meciului, au oferit un meci frumos, care le confirmă locurile din clasament.

După un început echilibrat, gazdele aveau să deschidă scorul în minutul 17, prin Edi Sandu, care a transformat un penalty obținut tot de el.

Oaspeții rădăuțeni aveau să pună stăpânire pe joc și, firesc, a urmat egalarea, în minutul 38, când Vitu a reluat în plasă cu capul o centrare venită din lovitură liberă.

Peste două minute, la o fază trasă la indigo, Vitu trimite din nou mingea cu capul în plasă, dar arbitrul asistent indică offside.

După pauză, echipa rădăuțeană încearcă să dea lovitura decisivă și își domină gazdele.

Meciul s-a jucat practic în minutul 70, când singur cu portarul advers în față, Plămadă trage de la 12 metri drept în acesta, iar la faza următoare, pe atacul gazdelor, Nemțanu prinde un șut de excepție de la peste 25 de metri care se oprește în plasa porții apărate de Puianu.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, astfel că tabela de marcaj a arătat în final scorul de doi la unu pentru gazde ,ceea ce face ca primele trei echipe, Știința Miroslava, Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți să fie din nou la egalitate de puncte în fruntea clasamentului.

Etapa viitoare Bucovina Rădăuți întâlnește pe Stadionul Municipal din Rădăuți echipa Ceahlăul Piatra Neamț, echipă aflată în mare formă, la un punct distanță de trioul fruntaș.

Pentru CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI au evoluat următorii jucători: Puianu-Antonesei, Chirilescu, Florescu, Coajă-Plămadă (cpt),Vitu, Bejenar, Coroamă Cosmin, -Pitic, Stoian. Au mai intrat: Ionesi, Străjeriu, Vatamaniuc și Coroamă Iulian.

Antrenori: Ionesi Iulian, Lup Marius și Tătar Dragoș.

Foto: Cristian Plosceac

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate