Image default
Rădăuți Suceava

Știința Miroslava – Bucovina Rădăuți 1-1, în Liga a III-a de fotbal

În Seria I a Ligii a treia la fotbal , sâmbătă, 12 octombrie, în etapa cu numărul VIII, pe Stadionul „Uricani ” a avut loc partida dintre Știința Miroslava și CSM Bucovina Rădăuți!

Pe o vreme excelentă pentru fotbal, fosta divizionară secundă și echipă oaspete au oferit spectatorilor prezenți un meci frumos, demn de locurile din clasament ale celor două echipe.

Chiar dacă gazdele au avut primele atacuri periculoase CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI a făcut o primă repriză foarte bună!

După ce Ionuț Plămadă a avut o bună șansă de a marca, șutul său fiind blocat excelent de portarul gazdelor, Turiță, echipa oaspete a avut posibilitatea deschiderii scorului, în urma unui penalty scos de același neobosit Ionuț Plămadă, care a fost faultat de către portarul gazdelor.

Penalty- ul executat de Ungurianu este apărat de excelentul Turiță. Mingea a revenit la mijlocasul rădăuțean, care a trimis-o cu capul peste poartă, din șase metri!

Până la urmă, presiunea pusă de rădăuțeni avea să dea roade în minutul 37, când Iosif Netbai driblează doi apărători ai gazdelor și trimite cu dreptul în colțul lung al porții apărate excelent, până atunci, de Turiță!

Unu la zero pentru CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI avea să fie scorul la pauză!

În repriza secundă, fotbaliștii Științei Miroslava au început să fie tot mai insistenți la poarta apărată de Zvoronciuc, tânărul portar al echipei oaspete, având câteva intervenții foarte bune la acțiunile lui Agrigoroaei și Sandu.

Până la urmă Zvoronciuc avea să fie învins de la punctul cu var, în minutul 79, de către Edi Sandu care a transformat penalty- ul obținut de gazde în urma unui henț în careu! La faza penalty-ului fundasul oaspeților, Robert Ciobanu, primește al doilea cartonaș galben și este eliminat!

Rămași în zece oameni, rădăuțenii au forțat în final, fără rezultat însă pe tabela de marcaj.

Unu la unu avea să fie scorul final al unui meci aprig disputat, în care ambele echipe au etalat un fotbal frumos.

În urma acestei remize, Bucovina Rădăuți rămâne pe poziția a IV- a în clasamentul Ligii a III-a, Seria I, cu 16 puncte, urmând ca sâmbătă 19 octombrie, începând cu orele 15:00, pe Stadionul „Municipal” din Rădăuți, CSM BUCOVINA să primească vizita celor de la CSM FOCȘANI, o altă echipă cu pretenții de promovare în liga secundă!

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate