Image default
Suceava

Ștefan Mandachi, “Cetățean de onoare al Sucevei”

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, în vârstă de 34 de ani, cel care a inițiat mișcarea “România vrea autostrăzi” și a realizat primul metru de autostradă din Moldova, a devenit “Cetățean de onoare al Sucevei”.

Mandachi a fost recompensat pentru implicarea sa în lupta cu pandemia de coronavirus, fiind inițiator și donator în cadrul unor campanii de strângere de fonduri pentru dotarea spitalelor, cât și ca urmare a faptului că a pus hotelul său, gratuit, la dispoziția cadrelor medicale, asigurându-le și hrana.

Decizia a fost luată, în unanimitate, în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local Suceava în vechea structură, care a avut loc miercuri după-amiază.

Ștefan Mandachi a devenit, astfel, cel mai tânăr “Cetățean de onoare al Sucevei”.

Diploma i-a fost înmânată miercuri seara, de primarul Ion Lungu, la premiera filmului “30 ani și 15 minute”, film -manifest realizat de Ștefan Mandachi, care a rulat la cinematograful din „Iulius Mall” Suceava.

Primarul Sucevei, Ion Lungu: I-am acordat titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Suceava domnului Ștefan Mandachi pentru implicarea sa în donațiile ce s-au făcut în perioada de carantinare a orașului nostru, dar și pentru inițierea manifestului „România vrea autostrăzi”.

 

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate