Image default
Botosani

Sprijin de la UNICEF pentru rețeaua de asistență medicală comunitară din Botoșani

Rețeaua de asistență medicală comunitară din județul Botoșani cu  va fi dotată de către UNICEF ROMÂNIA cu echipament de protecție personală. Organizația trimite celor 125 de profesioniști, care activează în 74 comunități urbane și rurale 12.100 perechi de mănuși, 25.410 măști faciale!

Profesioniștii care merg pe teren, la firul ierbii,  în sprijinul copiilor dezavantajați și nu numai – asistenți medicali comunitari, mediatori sanitari, asistenți și lucrători sociali – au nevoie de protecție pentru a le putea fi alături copiilor vulnerabili și familiilor acestora și în perioada pandemiei de COVID-19.

Compartimentul de asistență medicală comunitară din cadrul Direcției de Sănătate Publică Botoșani mulțumește prietenilor UNICEF pentru sprijinul acordat.

Activitățile concrete derulate de AMC poti fi consultate AICI!

“Ne exprimăm întreaga disponibilitate pentru continuarea în anul 2020 a implementării activităților ce au ca finalitate diminuarea mortalitatii infantile și pentru  dezvoltarea unor noi  colaborări și proiecte cu  UNICEF în România  pentru a răspunde nevoilor copiilor aflați în situații de risc. Îmbunătățirea stării de sănătate este o prioritate a sănătății publice în general și a sănătății copiilor în special. Vă mulțumim pentru efortul dvs. de a promova drepturile și bunăstarea fiecărui  COPIL din întreaga  lume” declară dr. Monica Adăscăliței, directorul executiv al DSP Botoșani.      

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate