Image default
Rădăuți Suceava

Spitalul Rădăuți a primit peste 2 milioane de lei pentru achiziționarea de aparatură medicală

Miercuri, în sala de ședințe a Primăriei Rădăuți, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local.

Ședința, prezidată de consilierul PNL, Ciprian Țarevici, a avut un singur punct pe ordinea de zi – rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli, având ca scop aprobarea cotei parte de finanţare a Primăriei Rădăuți către Spitalul Municipal Rădăuți.

Spitalul local a primit o finanțare de 2.099.000 de lei pentru achiziționarea de aparatură medicală, iar Primăria Rădăuți trebuia să vină cu o cofinantare în valoare 233.100 de lei.

Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Prezent la ședință, managerul Spitalului Rădăuți, Traian Andronachi, a ținut să mulțumească primarului municipiului Rădăuți și Consiliului Local Rădăuți pentru sprijinul acordat unităţii medicale.

Andronachi a amenţionat că, de de la începutul mandatului său de manager, au venit deja aproximativ 30 de medici, și a promis că încă vor mai veni.

Pentru acești medici este nevoie de decontarea cheltuielilor de chirie, deoarece locuințele de serviciu acordate medicilor au fost deja epuizate.

În acest sen, Andronachi a afirmat că ar fi nevoie de 64.400 de lei pentru chiriile medicilor.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate