Image default
Botosani

Spitalul Județean angajează 14 medici

Spitalul Județean de Urgență (SJU) „Mavromati” din Botoșani a scos la concurs 14 posturi pentru medici de diferite specialități. 11 dintre acestea pot fi ocupate atât de cadre confirmate în specialitate, cât și de rezidenți aflați în ultimul an de pregătire.

Unitatea sanitară are nevoie de: doi medici pentru Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), un medic pentru Infecțioase, doi medici radiologi, un medic neonatolog, un neurochirurg și un medic gastroenterolog, care să activeze în compartimentele din municipiul Botoșani.

De asemenea, SJU cooptează două cadre superioare de medicină internă și un pediatru pentru Secția Exterioară din Săveni, care deservește aproximativ un sfert din populația județului, conform datelor raportate de autorități, doi medici urgentiști și un diabetolog. Pentru acestea se pot înscrie doar medici specialiști confirmați în specialitate.

Consiliul Județean Botoșani anunță că va pune la dispoziția medicilor specialiști interesați locuințe ANL.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate