Image default
Neamt

Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae“ din Roman va fi reabilitat

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a semnat la inceputul saptamanii, ordinul pentru începerea lucrărilor la Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae“ din Roman, unitate medicală aflată în subordinea legislativului județean.

Edilul a declarat ca „Reabilitarea termică a clădirii Spitalului de Psihiatrie «Sfântul Nicolae» din Roman“ este un proiect complex, care presupune anveloparea termică a imobilului, instalarea unor panouri solare și schimbarea tâmplăriei.

De asemenea, se va realiza și o extindere, pentru instalarea unui lift și montarea unei scări de evacuare a pacienților în caz de incendiu.

Proiectul cuprinde o clădire care asigură asistență și servicii medicale, având un regim de ocupare permanent.

În momentul de față, la acest spital se înregistrează consumuri energetice foarte mari, motiv pentru care anveloparea termică este extrem de necesară.

Valoarea lucrărilor este de 7,125 milioane de lei – fonduri europene și cofinanțare de la bugetul județului – în această sumă fiind incluse documentațiile necesare, proiectarea, studiile de fezabilitate, avizele și auditul energetic și financiar.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate