• Acasa
  • Iași
  • Spitalul CF Pașcani va reduce numărul de paturi destinate pacienților infectați cu Covid-19
Iași

Spitalul CF Pașcani va reduce numărul de paturi destinate pacienților infectați cu Covid-19

Începând cu data de 1 decembrie, Spitalul General CF Pașcani va reduce numărul de paturi destinate pacienților infectați cu Covid-19, de la 35 la 10. Direcția de Sănătate Publică (DSP) Iași a aprobat cererea unității medicale pentru reducerea acestora.

Decizia a fost luat în urma incidenței tot mai scăzute a cazurilor de coronavirus în municipiu. Astfel, se vor putea face mai multe internări pe secțiile Medicină Internă și Chirurgie generală.

Vom avea 10 paturi destinate pacientilor diagnosticați cu covid, iar astfel vom putea asigura asistență medicală pacienților noștri în cadrul secțiilor Medicină Internă și Chirurgie generală. Pacienții cu bilete de trimitere se vor putea programa, având la dispoziție servicii de spitalizare continuă și spitalizare de zi. În această perioadă suntem în proces de execurare a reparațiilor și igienizării saloanelor aferente celor două secții. Compartimentul Recuperare Medicină Fizică și Balneofizioterapie funcționează în continuare ca și până acum”, a declarat Iuliana Dumitruț, purtător de cuvânt Spitalul CF Pașcani, pentru newspascani.com.

Spitalul General CF Pașcani a devenit suport Covid din luna octombrie 2020.

Sursa foto: newspascani.com.

Vă recomandăm să citiți și:

VIDEO | Miocardita după boala COVID-19, mult mai frecventă decât după vaccinare

AUDIO | Iașul va găzdui Campionatul Mondial de Esports 2023

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate