Image default
Neamt

Solicitanţii de locuinţe ANL chemați să-și actualizeze dosarele depuse la Primăria Piatra-Neamț

Solicitanţii de locuinţe ANL destinate închirierii pentru specialiștii din sănătate sunt invitați, de miercuri 5 mai până pe 4 iunie, să-și actualizeze dosarele depuse la Primăria Piatra-Neamț.

Documentele solicitate de autoritățile locale sunt adeverinţă de la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, contractul de închiriere în situaţia în care solicitantul locuieşte cu chirie, confirmarea de la Asociaţia de proprietari a numărului de persoane care locuiesc împreună cu solicitantul la adresa actuală, adeverinţe de salarizare soţ/soţie în care să fie specificat venitul net și orice document în măsură să dovedească modificări survenite de la ultima actualizare a dosarului de locuinţă – certificat de căsătorie, de naştere copii, hotărâre de divorţ, adeverinţe medicale sau diplomă de studii.

Aceste actualizări de documente sunt obligatorii în vederea stabilirii clasamentului cu ordinea de priorităţi a solicitanţilor de locuinţe ANL destinate închirierii pentru categoria specialiști în sănătate.

Documentele menţionate se vor depune la sediul Primăriei Piatra-Neamţ, la camera 20.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate