• Acasa
  • Iași
  • Serile Filmului Românesc: Amza Pellea 90. Nemuritorul
Iași Slider Iasi

Serile Filmului Românesc: Amza Pellea 90. Nemuritorul

Astăzi, 7 aprilie, ar fi trebuit să îl aniversăm pe Amza Pellea, OMUL care și-a dedicat o viață teatrului și filmului.

Cu această ocazie, anul acesta, la SFR 12, vor fi organizate o serie de evenimente prin care să ne reamintim de actorul care a bucurat lumea filmului.

„Astăzi, în ziua în care l-am fi sărbătorit la 90′, dorul de 𝗔𝗺𝘇𝗮 𝗣𝗲𝗹𝗹𝗲𝗮 ne face să ne gândim la toate rolurile pe care le-a făcut cu genialitate, pentru micile și marile ecrane.
Talentul fără limite și rolurile memorabile ne-au făcut să îl numim 𝗡𝗲𝗺𝘂𝗿𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹.
Pentru că a dat viață teatrului și filmului românesc, în cadrul SFR 2021| ediția #12, pregătim momente dedicate celui ce a fost actor, prieten, soț, tată și, în același timp, iubit, apreciat și aplaudat.
În perioada 11-15 august, vă propunem seri de film sub cerul liber. Redescoperim personalitatea și sensibilitatea lui 𝗔𝗺𝘇𝗮 𝗣𝗲𝗹𝗹𝗲𝗮, dincolo de 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗩𝗶𝘁𝗲𝗮𝘇𝘂𝗹 sau 𝗡𝗲𝗮 𝗠𝗮̆𝗿𝗶𝗻, retrăind emoțiile pe care reușea să le transmită prin felul său de a fi.
❝Timpul șterge.. Da, dar el știe să păstreze – ca nimeni altul – ceea ce nu trebuie pierdut❞ (𝗔𝗺𝘇𝗮 𝗣𝗲𝗹𝗹𝗲𝗮)
„Sunt multe de spus despre ediţia care va avea loc pe 11-15 august 2021, însă ceea ce contează este că ne dorim să redăm sentimentul de normalitate” (Andrei Giurgia, directorul SFR).

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate