Image default
Iași

AUDIO. Sală de forță cu aparate noi, donate în mare parte de Mircea Rednic. Ce spune preparatorul fizic

Jucătorii Politehnicii Iași au luat contact în această dimineață pentru prima dată cu noile aparate din sala de forță de la stadionul Emil Alexandrescu. Antrenamentul a fost condus de noul și vechiul preparator, Cezar Honceriu.

”Știți foarte bine că această sală a fost prima dată dotată când clubul a reușit să îl vândă la Timișoara pe Adrian Ilie. Atunci, sala a fost realizată cu 12.000 de euro. În momentul în care clubul a falimentat, această sală a fost golită și executorul a luat aproape toate aparatele. Cele rămase au fost pe stadionul Tineretului, pentru juniori, iar acum am reușit să dotăm și această sală. Nu vă ascund faptul că toate aceste aparate au fost aduse pe filiera Mircea Rednic care a intermediat toată negocierea. Practic, aparatele au fost aduse la jumătate din preț și jumătate din această sumă plus câteva aparate sunt donate de Mircea Rednic”, a declarat preparatorul fizic Cezar Honceriu.

Acesta a vorbit și despre nivelul la care se află în prezent jucătorii Politehnicii Iași, din punct de vedere fizic.

”Nu aș vrea să vorbesc despre ce s-a întâmplat înainte. Noi am dat în iarnă testele fizice și nu au ieșit la cei mai buni parametri jucătorii. Au venit și cu ritm de joc diferit, cu o pregătire fizică diferită și e important să îi aducem pe toți la același nivel. Cred că în două, trei săptămâni, vom arăta bine din punct de vedere fizic. Parametrii pe care i-am primit de la InStat ne arată că echipa se prezintă ca și toate celelalte echipe, nu există diferențe. Diferența a fost făcută pe omogenitate”, a mai spus Cezar Honceriu.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate