Image default
Suceava

Runda a treia a Campionatului Național la Tenis cu Piciorul, la Vatra Dornei

La doar o săptămână după participarea la Cupa României la fotbal-tenis, echipele din Campionatul României de Tenis cu Piciorul (Futnet) se reunesc, la Vatra Dornei, pentru a disputa partidele rundei a treia.

Jocurile sunt programate, sâmbătă, 13 iulie, de la ora 9.30, în două locații – în Sala Stadionului și pe un teren multifuncțional din cadrul Complexului Sportiv Yanis.

Gazda competiției va fi echipa „Black Hill” Vatra Dornei condusă de către Paul Boncheș, formație care va primi vizita a două grupări vecine, „Rechinii Tehnici” Câmpulung Moldovenesc și „Bucovina Team” Câmpulung Moldovenesc, a rădăuţenilor de la „Olympiakos”, dar și a mai multor formații transilvănene, în frunte cu „Tengo Salonta”, cea mai titrată grupare românească în acest sport.

Alături de echipele mai sus menționate, au mai confirmat prezența CS Dumbrăvița şi „Futnet” Oradea, fiind posibilă și prezența grupărilor „Futnet” Timișoara și JSF Cluj-Napoca.

Organizatorul campionatului este Asociația Județeană de Fotbal-Tenis Bihor, iar gazda turneului, clubul „Black Hill” Vatra Dornei, în colaborare cu Primăria Vatra Dornei și Direcția de Sport și Tineret Suceava.

Echipele participante sunt împărţite în două grupe.

Din Grupa A fac parte formaţiile TENGO SALONTA, DUMBRĂVIȚA TIMIȘ, RECHINII TEHNICI şi OLYMPIAKOS RĂDĂUȚI, iar din Grupa B, FUTNET ORADEA, BLACK HILL VATRA DORNEI, BUCOVINA TEAM şi TENGO JUNIORI.

”Avem plăcerea să găzduim la noi acasă, la Vatra Dornei, familia tenisului cu piciorul din România. Va fi prima etapă organizată în Bucovina, după ce anul trecut ne-am duelat doar cu echipele din această zonă și ne-am întâlnit cu formațiile din Ardeal în play-off. Cu ocazia etapelor desfășurate la Cluj-Napoca și la Oradea, am remarcat cât de popular este acest sport în Transilvania, acum e rândul ardelenilor să vadă că și în Bucovina există pasiune pentru tenisul cu piciorul. Așteptăm cu drag iubitorii de sport să onnoreze cu prezența cele două locații în care se vor juca meciurile. Spectacolul sportiv este garantat”, a prefațat evenimentul Paul Boncheș, reprezentantul clubului gazdă „Black Hill” Vatra Dornei.

”Suntem la finalul unui adevărat tur de forță, început la Praga cu un puternic turneu internațional de simplu, continuată la Mamaia cu finala Cupei României la fotbal-tenis. Ne încântă faptul că vom încheia acest periplu pe fermecătoarele plaiuri bucovinene. Avem o colaborare foarte bună cu echipele din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Rădăuți, împreună dorim să dezvoltăm acest sport spectaculos. Invit toți iubitorii de sport din Vatra Dornei, dar și din zonă, să vină la turneu și să vadă nivelul la care a ajuns tenisul cu piciorul din România”, a precizat Vasile Sorean, conducătorul clubului Tengo Salonta și președintele AJFT Bihor.

După două etape, primele în clasament sunt „Tengo” Salonta – 66 de puncte, „Futnet” Oradea – 54 de puncte şi „Dumbrăvița Timiș” – 39 de puncte.

Echipa cea mai bine clasată dintre formaţiile din judeţul Suceava este „Black Hill” Vatra Dornei, situată pe poziţia a şasea, cu 32 de puncte.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate