Image default
Botosani

ROTARY CLUB BOTOȘANI anunță câștigătorii Burselor școlare “Prof. dr. Constantin Manolache” oferite pentru anul școlar anul 2019-2020

Clubul Rotary Botosani a decis să acorde prin proiectul “Ajută un copil să învețe!” – Bursa școlară “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, pentru anul școlar 2019-2020 un număr de 7 burse, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare. Astfel în urma evaluării dosarelor aplicanților, Comisia de Acordare a Burselor a stabilit elevii câstigătorii, acestia fiind:

1. Răzvan Politic – cl. a XI-a – Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga” Botoșani

2. Valentina Simona Crauciuc – cl. A XI-a – Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga” Botoșani

3. Fabio Roberto Gorghi – cl. a-X-a – Liceul Teoretic “Grigore Antipa” Botoșani

4. Daniel Malanca – cl. a-IX-a – Colegiul Național “Mihai Eminescu” Botoșani

5. Samuel Viziteu – cl. a X-a – Colegiul Economic “Octav Onicescu” Botoșani

6. Larisa Florina Pînzariu – cl. a XII-a – Colegiul Economic “Octav Onicescu” Botoșani

7. Raluca Valentina Andronic – cl. a XII-a – Colegiul Economic “Octav Onicescu” Botoșani

Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an și s-au acordat conform Regulamentului, în baza unui concurs de dosare anunțat în perioada 17 septembrie – 4 noiembrie 2019, fiind al doilea an în care programul bursier s-a desfășurat la nivelul întregului județ, cu o creștere a numărului de burse acordate. Dosarele au putut fi depuse la secretariatul partenerului în cadrul acestui proiect, Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Bursele poartă numele distinsului profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o carieră didactică deosebită, dascăl ce a inițiat în tainele cărților generații și generații de elevi. În memoria sa, Rotary Club Botoșani a hotărât ca bursele de studiu, acordate începând cu anul școlar 2014-2015, să-i poarte numele, în semn de prețuire, de respect dar și ca model de urmat pentru generațiile următoare.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate