Image default
Iași

„Românie, țară dulce!”, eveniment organizat la Ateneul Național din Iași

Românie, țară dulce!” este evenimentul la care sunt așteptați ieșenii, vineri, 13 decembrie, ora 13.30, la Ateneul Național din Iași pentru a sărbători România în spirit autentic printre sonorități alese aduse de peste Prut de Rapsozii Chișinăului în armonii îngenios brodate de maestrul Efim Gămureac. Invitații evenimentului sunt elevii Ansamblului „Flori de Primăvară” al Școlii Populare de Arte „Titel Popovici”, tenorul Paul Celmare și artista de muzică populară Ana-Maria Ababei.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Iași împreună cu Școala Populară de Arte „Titel Popovici”, cu sprijinul Ateneului Național și va fi prezentat de lect.univ.dr. Mihaela Gârlea și Ana Maria Sescu. Coordonatorul artistic al întregului eveniment este profesorul Romeo Luchian.

Această Invitație a fost distribuită către mii de ieșeni în speranța că Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național va deveni neîncăpătoare vineri, 13 decembrie ora 13.30.

Intrarea este liberă.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate