Image default
Iași

Rezultatul testului făcut de premier pentru COVID-19, negativ; va rămâne în carantină până joi

Rezultatul testului pentru infecţia cu noul făcut de prim-ministrul Ludovic Orban este negativ, iar acesta va rămâne în carantină până joi, de unde îşi va exercita atribuţiile, fără interacţiune fizică cu alte persoane, a informat Guvernul.

Potrivit informării, testul a fost realizat la cerere, preventiv, premierul nefiind încadrat într-o definiţie de caz, întrucât nu este considerat contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv.

„Din motive de precauţie, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie a.c., de unde îşi va exercita atribuţiile funcţiei de prim-ministru şi îşi va desfăşura activitatea fără interacţiune fizică cu alte persoane. În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanţă de 10 zile de la prezenţa în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul „, se arată în informare.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate