Image default
Suceava

Rezultatele repartizării computerizate la admiterea în liceu

Absolvenţii suceveni de clasa a VIII-a au aflat, astăzi, liceele și specializările unde au fost admiși în urma repartizării computerizate.

Repartizarea s-a făcut în funcție de mediile de la evaluarea națională (80%) și a mediilor din gimnaziu (20%).

Cei 7 elevi care au fost admiși cu media 10 au avut următoarele opţiuni: ALEXIA BABLIUC şi ALEXIA MARIA SCHIPOR – Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, ANDREI LUPEŞ şi ILINCA MAREŞ – Colegiul „Petru Rareș” Suceava, THEODORA ELENA BĂRBUȚĂ – Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, FILIP FABIAN CIOCAN – Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului şi RALUCA ELENA SANDU – Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni.

Cele mai mari medii de admitere au fost la Colegiul Naţional „Ștefan cel Mare” Suceava, clasade Matematică-informatică, bilingv engleză, unde mediile de admitere au fost între 9,99 şi 9,61.

Cea mai mică medie de admitere din județ este 2,34, medie cu care un absolvent de la Moldovița a fost admis la Liceul Tehnologic nr. 1 Câmpulung Moldovenesc.

Rezultatele repartizării computerizate de puteţi vedea AICI.

În perioada 15 – 18 iulie, absolvenţii clasei a VIII-a îşi vor putea depune dosarele de înscriere în unităţile de învăţământ liceal în care au fost repartizaţi.

În perioada 19-23 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat.

În perioada 31 iulie – 1 august vor fi repartizaţi elevii care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în termen sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior primei etape.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate