Image default
Iași

Rezultate Bacalaureat 2020: 12 elevi ieșeni au obținut media 10

Marți, 30 iunie, la avizierele Centrelor de examen și pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării, au fost publicate rezultatele de la bacalaureat.

La nivelul județului Iași, 12 absolvenți au obținut media 10. Șapte sunt  de la Colegiul Național Iași, doi sunt de la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, unul de la Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, unul de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi și unul de la un liceu din Podu Iloaiei.

Rezultatele pe fiecare județ în parte pot fi văzute aici. 

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, marţi, în intervalul orar 16,00 – 19,00, şi miercuri, între orele 8,00 – 12,00.

În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/ reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi anunţate duminică.

Săptămâna trecută, absolvenţii claselor a XII-a/ a XIII-a au susţinut probele scrise ale examenului de Bacalaureat

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate