Image default
Iași

REPORTAJ VIDEO | Povestea unui geniu ieșean de doar 11 ani care îi uimește pe toți profesorii de informatică

Un elev de clasa a V-a din Iași este pasionat de robotică. Și-a făcut propriul robot pe care îl poate ghida direct de pe telefon și știe să lucreze cu o imprimantă 3D. Viitor manager al unei firme de IT dedicată dezvoltării jocurilor, aşa cum se prezintă el, Tudor Popescu este elev al Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” din Iași.

Ne-a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că pasiunea lui pentru robotică vine de când era mai mic. Dădea târcoale Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” din Iași chiar de dinainte să fie elev al acestei instituții de învățământ. Profesorii de acolo ne-au dezvăluit că Tudor, încă de când era în clasa a IV-a, era curios și interesat de proiectele liceului.

La 11 ani ai săi, Tudor vorbește foarte ușor și priceput despre termeni din robotică, soft și programare. Tot el ne mărturisește că ar vrea să devină youtuber, dar nu influencer, așa cum, după părerea lui, sunt numiți astăzi cei care își desfășoară activitatea pe youtube.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate