Image default
Botosani

Remorcă neînmatriculată, descoperită în trafic de polițiștii de frontieră botoşăneni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un autoturism ce avea atașată o remorcă fără număr de înmatriculare sau înregistrare.

În data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 12.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Cristineşti, județul Botoşani, un ansamblu rutier, format dintr-un autoturism marca Volkswagen Passat și o remorcă, condus de un localnic în vârstă de 31 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că remorca în cauză nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că remorca nu este înregistrată sau înmatriculată.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate