• Acasa
  • Neamt
  • Recensământul 2022 va fi organizat și pe internet
Neamt

Recensământul 2022 va fi organizat și pe internet

Angajaţii din județul Neamț vor putea beneficia de o nouă zi liberă în acest an, dacă vor completa chestinarele legate de recensământul populaţiei.

Spre deosebire de anii trecuţi, recensământul 2022 va fi organizat și pe internet, astfel încât toţi salariaţii vor să se auto-recenzeze online și vor primi o zi liberă plătită.

Tot ce trebuie să faceţi este să prezentaţi dovada participării la recensământul online, prin codul de confirmare primit, iar angajatorul este obligat să vă acorde o zi liberă, în termen de cel mult 1 an.

Întreaga procedură se desfăşoară între lunile februarie şi iulie.

Trebuie să intraţi pe siteul recensământului, să completaţi un formular individual, după care veţi primi un cod de confirmare.

Pentru cei care nu au posibilitate sau nu se descurcă să completeze chestionarul de pe internet, există 2 variante : fie merg la Primărie, unde un angajat îi va îndruma, fie vor primi acasă un recenzor care va colecta datele necesare.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate