Image default
Neamt

Rămas bun, Draga Olteanu Matei!

Draga Olteanu Matei va fi condusă duminică pe ultimul drum. Actrița va fi înmormântată, cu onoruri militare,  în Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamţ, alături de soţul ei.

Slujba religioasă a fost oficiată, dimineață, la Biserica Sf. Ioan Domnesc, situată pe platoul de la Curtea Domnească, după care la ora 15.30  urmează înmormântarea de la Cimitirul Eternitatea.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț a stabilit un set de reguli pentru desfășurarea funerealiilor, și anume:

Pe Platoul Curtea Domnească

– pot participa maximum 100 de persoane

– trebuie respectată distanțarea

– ordinea publică va fi asigurată de către polițiști și jandarmi

La Cimitirul Eternitatea

– este permisă prezența a maximum 100 de persoane la înmormântare

– participanții trebuie să poarte mască și să păstreze distanța de 3 metri între ei.

 

Actriţa Draga Olteanu Matei a murit la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, la vârsta de 87 de ani. A jucat în 35 de filme, în opt piese de teatru, a scris doua scenarii de filme („Patima“ şi „Dumbrava minunată“). În toţi aceşti ani a adunat în palmares mai multe premii: ACIN (1975), premiul TVR şi Prime Time World Broadcast pentru cea mai iubită actriţă (2003), premiul UNITER pentru întreaga activitate (2004).

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate