Image default
Fălticeni Suceava

Proiectul „Fălticeni – Mon Amour”, în acest week-end

În perioada 16 – 18 septembrie, Rotary Club Fălticeni, în colaborare cu Primăria locală, derulează proiectul Împreună susținem promovarea – Fălticeni, Mon Amour.

Cu acest prilej vor fi prezentate volumele „Promenadă fălticeneană” de GABREL BABAN, „Fălticeni – repere în timp” de VASILE NISTOREASA și „Fălti, primul loc de pe pământ” de RAUL ANCHEL.

Proiectul include și un concert NICU ALIFANTIS, după cum a declarat vicepreședintele Rotary Club Fălticeni, DRAGOȘ DULGHERIU.

 

Reprezentanţii Rotary Club Fălticeni au precizat: „Fălticeni – Mon Amour” își dorește să dezvăluie lumii de ce trebuie trecut orașul Fălticeni pe lista tuturor celor care iubesc România și vor să o străbată la pas. Evenimentul vă va susține atenția vreme de câteva zile, cu lansări de carte, expoziții de pictură, caricatură, grafică, pelerinaje, pe urmele marilor glorii de altădată și surprize (inclusiv culinare). Vor fi marcate, cu plăcuțe memoriale, cele mai importante case în care s-au născut sau au locuit personalitățile marcante din urbea muzelor și a muzeelor. E modul nostru de a vă spune că acest oraș trebuie trecut cu litere de tipar pe harta turismului (nu doar) cultural. Mulțumim Primăriei municipiului Fălticeni pentru implicarea și ajutorul oferit în demararea acestui proiect. Sunt semne că va fi un parteneriat de durată, care va aduce multe satisfacții tuturor fălticenenilor.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate