• Acasa
  • Neamt
  • Cursuri de reconversie profesională la AJOFM Neamț
Neamt Slider Neamt

Cursuri de reconversie profesională la AJOFM Neamț

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamţ anunţă că în iulie încep mai multe cursuri de reconversie profesională, iar persoanele care doresc o nouă calificare pot veni să-şi depună actele de înscriere.

În zona Piatra Neamţ sunt programate a avea loc stagii ca lucrător în comerţ, competenţe informatice, bucătar şi frizer – coafor, manichiurist – pedichiurist.

Simultan, la Roman vor fi numai 3 cursuri de calificare, avîndu-se în vedere ocupaţiile de lucrător în comerţ, contabil şi inspector resurse umane.

În zona Tîrgu Neamţ sunt programate tot 3 stagii pentru cei care vor să să devină contabili, ospătar şi lucrător în structuri pentru construcţii.

Programele de formare profesională care au fost suspendate pe durata stării de urgenţă şi a stării de alertă se vor relua cu respectarea tuturor condiţiilor impuse de situaţia actuală.

Este vorba de 2 cursuri în ocupaţiile de patiser şi contabil, în zona Piatra Neamţ şi alte 2 în zona Roman, pentru ocupaţiile de frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist şi agent de pază.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate