Image default
Suceava

Proiect privind digitalizarea asociațiilor de proprietari din muncipiul Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, informează cetățenii despre un nou proiect privind digitalizarea asociațiilor de proprietari.

„Ne dorim digitalizarea și modernizarea interacțiunii dintre asociațiile de proprietari și cetățeni, motiv pentru care este în dezbatere publică un regulament, ce vine în sprijinul asociațiilor și a sucevenilor, urmând să fie aprobat în următoarea ședință de Consiliu Local.”, transmite Harşovschi.

Proiectul prevede realizarea plății online a facturilor, ajută la gestionarea cheltuielilor și la consultarea tuturor datelor de către utilizatori.

„Primul și cel mai important pas în domeniul digitalizării este folosirea unei platforme informatice, iar prin regulamentul inițiat, prin proiectul de hotărâre, trimitem Comitetului Executiv analizarea acestei oportunități și ulterior, achiziționarea unui soft informatic.”, spune viceprimarul Sucevei.

Printre avantajele digitalizării asociațiilor se numără:
– consultarea în orice moment a datelor cu privire la lista de cheltuieli, a facturilor;
– plata întreținerii online, cu cardul;
– posibilitatea introducerii online a consumului apometrelor;
– facilitarea calculelor și evitarea eventualelor erori.

„Există o oarecare reticiență față de acest serviciu din partea administratorilor și a proprietarilor mai în vârstă, însă specificăm faptul că pentru aceștia va rămâne și varianta de transmitere fizică a informațiilor și de efectuare a plăților”, precizează Lucian Harșovschi.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate