Image default
Botosani

Proiect ISJ Botoșani pentru dotarea elevilor cu mijloace de interacțiune online

Inspectoratul Şcolar Judeţean vine în ajutorul elevilor care nu au posibilitatea să interacţioneze online cu colegii şi profesorii lor. Instituţia botoşăneană a aplicat, în calitate de solicitant, în cadrul Iniţiativei Central Europene, domeniul Educaţie şi învăţare electronică/ învăţare de la distanţă  (EDU), pentru un proiect care are ca scop asigurarea de oportunităţi egale pentru elevii din familiile defavorizate din judeţul Botoşani, prin instrumente educaţionale digitale în contextul pandemiei de COVID 19).

Valoarea totală a proiectului este de 39.722 de Euro. Dacă va fi eligibil, banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de tablete cu SIM, hub-uri USB, abonamente la internet (pentru elevi), domenii de platformă pentru şcolile de unde provin elevii de clasa a VII-a şi a VIII-a care nu beneficiază, în prezent, de mijloace tehnologice pentru interacţiunea online. În prezent aproximativ 11.000 de elevi botoşăneni, dintr-un total de 58.000, nu dispun de mijloace tehnice pentru a participa la orele online care nu sunt obligatorii.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate