Image default
Botosani

Prof. Mihaela Huncă a revenit la conducerea filialei județene Pro România

Fostul deputat Mihaela Huncă este din nou coordonatorul Filialei Județene a Partidului Pro România.

În următoarele luni vor fi alegeri în toate organizațiile din țară după care vor începe pregătirea alegerilor europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale din  2024.

“Am primit numirea de la 1 septembrie și coordonez din nou activitatea Organizației Județene a Partidului Pro România. În următoarele șase luni ne vom ocupa de alegerile în cadrul organizațiilor locale, organizația de femei, organizația de tineret, seniori, reactivăm departamentele. Noi ne-am întâlnit pe 30 august, la o ședință, la nivel național, în care am stabilit strategia și ne pregătim pentru alegerile din 2024. Dacă nu vor fi mai repede. Noi am început cu un partid care avea parlamentari și europarlamentari dar nu era baza partidului. Acum se pune accent pe baza partidului. La sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie, dorim să facem conferința județeană de alegeri”, a spus Mihaela Huncă.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate